• icon1. Nilüfer Sk. No:5, 16369 DOSAB/Bursa
  • iconinfo@ertev.org

Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı

icon

Bize Ulaşın

+90 224 280 20 00

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü'nün Vakfımızı Ziyareti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü'nün Vakfımızı Ziyareti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Vakfımızı 24 Ekim 2018 tarihinde ziyaret etmiştir

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bülent Altıntaş’la birlikte Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfını (ERTEV) 24 Ekim 2018 Çarşamba günü ziyaret etti. Dülger’i, kurucumuz Sn. Fahrettin Gülener karşıladı.

Dülger, şirket bünyesinde ve vakıf hizmetinde kullanılması planlanan “Kuluçka Merkezi” ni gezerek merkezin faaliyetleri ve geleceğe ilişkin projeleri hakkında Fahrettin Gülener’den bilgi aldı.

Dülger, milli ve yerli üretimin elzem olduğunu ülke kalkınmasının üreten ve ürettiği bilgi ve ürünler üzerinden dünyayla rekabet eden bir ülke olmaktan geçtiğini belirterek mesleki eğitime olan tutkusu ve mesleki eğitim için yaptığı hizmetlerden dolayı Fahrettin Gülener’e teşekkür etti. Mesleki ve teknik eğitimde ERTEV’le işbirliğinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile ERTEV arasında daha önce imzalanan işbirliği protokolü kapsamında bu güne kadar 190 atölye ve meslek dersi öğretmenine vakıf üzerinde 3 boyutlu yazıcı eğitimleri verildi.