• icon1. Nilüfer Sk. No:5, 16369 DOSAB/Bursa
  • iconinfo@ertev.org

Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı

icon

Bize Ulaşın

+90 224 280 20 00

İslam İşbirliği Teşkilatı Ülkelerinde Dijital Beceri Geliştirme

İslam İşbirliği Teşkilatı Ülkelerinde Dijital Beceri Geliştirme

Workshop on Digital Skills Development in OIC countries by SESRIC

İslam İşbirliği Teşkilatı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi(SESRIC), UNDP İstanbul Uluslararası Kalkınmada Özel Sektör Merkezi (UNDP IICPSD) ile ortaklaşa olarak “İslam İşbirliği Teşkilatı Ülkelerinde Dijital Beceri Geliştirme” konulu çalıştayı 25-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlemiştir. 

Çalıştayda, İslam İşbirliği Teşkilatı(İİT) ülkelerinde devam eden dijital dönüşüm içerisindeki mevcut durumlarını ve ihtiyaçlarını, 4. Sanayi Devrimi teknolojilerine uyum sağlamalarını ve dijitalleşme potansiyellerini arttırmak için işgücünü ve ekonomilerini geliştirme amaçlı stratejiler oluşturmalarına yardımcı olacak bir yol haritası üzerinde çalışılmıştır. 

Çalıştay kapsamında organize edilen yuvarlak masa toplantısında vakfımızın amacı, faaliyetleri, dijital dönüşümü ele aldığı bakış açısı gibi konular katılımcı ülke delegelerine iyi vaka çalışması olarak aktarılmıştır. 

Çalıştay süresince bizlere ulaşarak bilgi almak isteyen ve işbirliği geliştirmek isteyen tüm katılımcılara teşekkür ederiz.